PGMBD

ZWO

printen

THUIS KERKDIENSTEN VOLGEN

03-01-2021

Zoals al eerder vermeld in Onderweg kunt u sinds enige tijd zijn de kerkdiensten van de Johanneskerk en de Ontmoetingskerk thuis volgen! Dat kan via de iPad, de tablet, de iPhone, de smartphone en ook via de laptop of computer. Het is ook mogelijk de kerkdienst achteraf terug te kijken. Hopelijk kunt u zich op deze wijze, al is het op afstand, verbonden voelen met onze kerkgemeenschap.

Om de diensten te kunnen volgen zijn hier in het kort de aanwijzingen.
Voor de iPad, de tablet, de iPhone en de smartphone moet u een App downloaden met de volgende naam: Kerkdienst gemist.
Als deze App op uw toestel staat kunt u de App openen en vervolgens zoeken naar de plaatsnaam Sittard. Dan komt u vanzelf bij de Johanneskerk/Ontmoetingskerk. Als u daarop klikt ziet u een overzicht van de komende kerkdienst en kerkdiensten die geweest zijn.

Op de computer of laptop zoekt u de website www.kerkdienstgemist.nl op. Daarna kunt u zoeken op de plaatsnaam Sittard en vindt u vanzelf de Johanneskerk/Ontmoetingskerk. Bovenaan de pagina van de website ziet u staan: Overzicht Uitzendingen Agenda. Als u klikt op Uitzendingen komt u bij een overzicht van de komende kerkdienst en kerkdiensten die geweest zijn.

Indien het bij uw TV mogelijk is kunt u de computer of laptop via bv. een HDMI-kabel ook aansluiten op de TV voor een groter beeld.


Ik hoop dat u iemand in de buurt hebt om u te helpen als u dat zelf niet kunt. Maar mocht dat niet het geval zijn dan kunt u mij bellen: 046-4379201


Hartelijke groet,

Henk Verkerk


laatste update.: