PGS

ZWO

printen

Op Groene Voet – een wandeling bij Windraak

15-09-2019

Een prachtige ervaring was de " groene voet wandeling" van vorig jaar, dus we doen het nog eens! Laat je wandelend verrassen door eens met andere ogen en oren de natuur in te gaan. Verwonder je over de stilte, de vogelgeluiden, bijna onzichtbare bloemen en beleef eens iets anders tijdens het wandelen.

Op zondag 15 september gaan we met elkaar wandelen; het wordt een beleveniswandeling. Dit keer nemen we de natuur om ons heen als uitgangspunt voor het gesprek met elkaar. Vanuit een Bijbels groen perspectief worden er onderweg diverse verrassende werkvormen aangereikt waardoor het op meerdere fronten een bijzondere wandeling wordt. Een belevenis op zich! De lengte van de wandeling is ongeveer drie kilometer en zal ongeveer anderhalf uur duren. We vertrekken om drie uur vanaf de familie Kip, Hanswinkel 15 in Munstergeleen. Na afloop is er natuurlijk biologische koffie en wat lekkers!

Op Groene Voet is ontwikkeld door het Nederlands Bijbelgenootschap en past bij de uitgave ‘Maak je Bijbel groen’. Zie: www.bijbelgenootschap.nl/webshop.

Meer informatie bij Joke van der Steen, 
vander_steen@zonnet.nl, tel 046-4584618.laatste update.: